Klinik for Syn og Udvikling

Klinik for Syn og Udvikling startede op i år 2000 og har siden hjulpet i hundredevis af klienter fra hele landet.

Det passionrede team på Ole Kirksvej tæller en optiker, to neurooptometrister og en neurofysioterapeut, som hjælper vores klienter med problematikker omkring læsning, syn og balance.

Vi arbejder målrettet på, at vores klienter, via deres træningsforløb, opnår forøget livskvalitet, uddannelses- og jobmuligheder.

Træningsforløb i synstræning kan typisk gennemføres på 4-9 måneder - afhængigt af hvilke problemstillinger den enkelte står overfor.


Teamet på Ole Kirksvej 19 i Billund

PRISER

Forudsætningen for et synstræningsforløb er, at klinikken fortager en grundig vurdering af færdighederne omkring syn og balance. Ved denne undersøgelse afdækkes eventuelle svagheder, og herefter kan der, efter behov, tilbydes et individuelt træningsforløb. 

Prisen for denne uforpligtende undersøgelse / screening er kr. 750,- for en standard undersøgelse og kr. 1450.- for en skadesundersøgelse. Man får en undersøgelsesrapport og et prisoverslag med hjem samme dag eller tilsendt via mail. 

I klinikken afregnes der løbende for den vejledning / ydelse, man modtager. Der kan i klinikken afregnes kontant eller benyttes Dankort, Mastercard og MobilePay.