Uskarpt syn, hovedpine og voldsom træthed efter hestespark

Dinna blev som 16-årig sparket i hovedet af en hest, og på et splitsekund satte den skade, hun herved pådrog sig, en stopper for både konkurrenceridning og studie, og der var ikke længere overskud til at opretholde et socialt liv. De første år efter skaden tilbragte Dinna hovedsageligt i sengen bag nedrullede gardiner.

Skaden medførte kraftig hovedpine, lydfølsomhed og lysfølsomhed, problemer med at tåle bevægelse og store problemer med at få læsning til at fungere. Dinna kunne kun læse i få minutter, inden der opstod uskarpt syn, hovedpine og voldsom træthed.

Specialister kunne ikke stille noget op, kommunen var klar med en førtidspension, og lægen mente ikke, at Dinna ville blive rask igen. 

8 år efter skaden gik Dinna i gang med synstræning, og efter endt træningsforløb er hendes situation nu en ganske anden. Hun er nu i stand til igen at fungere i en almindelig hverdag og kan igen ride. Dinna kan nu læse i meget længere tid uden store gener, og 1 1/2 år efter træningsstart blev 1. HF gennemført med karakteren 12 i alle eksamener.

I 2019 blev Dinna færdig med sin uddannelse som fysioterapeut.